Termeni și condiții

Saitul sihastriaputnei.ro este proprietatea Mănăstirii Sihăstria Putnei şi este destinat atât prietenilor noştri, care vor să afle veşti de la noi, atunci când sunt departe, cât şi oricărui om de bună credinţă, care doreşte să cunoască ceva din ritmurile unei mănăstiri creştin-ortodoxe, atât cât se cuvine a se comunica public şi cât permite comunicarea mediată de internet.

Toate conţinuturile text, foto, audio, video, atât cele publicate pe sihastriaputnei.ro cât şi pe canalele de pe Facebook, Google+, Vimeo, Instagram ori Soundcloud sunt proprietatea Mănăstirii Sihăstria Putnei.

Conţinuturile publicate pe Facebook, Google+, Vimeo, Instagram şi Soundcloud nu pot fi preluate prin copiere, ci numai prin mijloacele de multiplicare puse la dispoziţie de aceste reţele (share, embeded code etc.).

Conţinuturile publicate în saitul sihăstriaputnei.ro pot fi imprimate şi difuzate prin unealta „tipăreşte”, pusă la dispoziţie de sistemul informatic, însă numai în scopuri personale, noncomerciale.

Este complet interzisă utilizarea oricăror materiale din sihastriaputnei.ro în scopuri comerciale, electorale sau în alte scopuri care le deturnează de la menirea lor iniţială!

Articolele de pe sihastriaputnei.ro pot fi reproduse pe alte saituri până la 50% din dimensiunea totală, neselectiv, cu menţionarea în clar a lincului spre locaţia originală din sihastriaputnei.ro.

Permisiunea de preluare a articolelor este condiţionată şi de buna intenţie cu care se face acest lucru, fiind complet exclusă orice formă de utilizare rău intenţionată, de natură să aducă atingere bunului nume al Mănăstirii Sihăstria Putnei, monahismului ortodox sau Ortodoxiei în ansamblu.

Aceşti Termeni şi condiţii pot fi modificaţi oricând, fără notificare prealabilă, atunci când acest lucru se impune.

Pentru alte situaţii, nelămurite de prezentul document, vă rugăm să ne contactați la: manastirea@sihastriaputnei.ro