Priveghere în cinstea Acoperământului Maicii Domnului și a Sf. Cuv. Nichifor

Versiune tipar PDF version Send by email

 

„Cântarea noastră cea cu umilință auzind-o, ia aminte la smerita noastră rugăciune, Născătoare de Dumnezeu Fecioară, că pe tine te rugăm: Nu trece cu vederea glasul robilor tăi. La tine năzuim în năpaste, în mâhniri și în necazurile noastre și înaintea ta stând, cu lacrimi ne rugăm și cântăm: Aliluia!” - Icosul 11 al Acatistului

     Dragi prieteni ai mănăstirii noastre,

     Pentru că în aceste vremi de încercare, cea mai la îndemână armă pe care o avem este rugăciunea, am rânduit ca mâine seară (vineri, 27 martie) să ne alăturăm și noi rânduielii din Sfântul Munte și să petrecem noaptea în priveghere, pentru ca Domnul să privească cu milostivire asupra noastră și să Își întoarcă Fața de la păcatele noastre, oprind această boală nemiloasă ce s-a abătut asupra lumii. 

     De aceea, Vă invităm să petrecem împreună noaptea în rugăciune, adăugându-Vă din casele Dumneavoastră la Privegherea în cinstea Acoperământului Maicii Domnului și a Sfântului Cuvios Nichifor cel Lepros, care va începe la ora 22:00 și se va încheia spre ora 4:00. Toată privegherea va fi transmisă online pe pagina noastră de Facebook.  

     Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Sale Maici, să primească toată osteneala, și să ne dăruiască nădejde, mângâiere și înțelepciune să vedem în toate câte se lucrează, purtarea Sa de grijă pentru noi!

 

 

Alte articole despre:

Adăugați un gând